Mohu být těhotná?

Dobrý den,mám takový intimní dotaz. Včera jsem byla s přítelem a měli jsme pohled.styk a těsně před jeho vyvrcholením penis vytáhl a "udělal" se mimo mě, ale hned potom ho zase zasunul. Mohla bych otěhotnět pokud by měl zbytky spermatu na penisu nebo popř.na prstech?mám z toho obavy. Dekuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění není zcela vyloučené.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: