Mohu být těhotná?

Dobrý den,před 5ti dny jsem vzala poslední tabletu antikoncepce a ještě jsem to nedostala.Je možnost,že jsem těhotná?Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste chybovala v užívání antikoncepce, možné to je. Při pravidelném užívání otěhotnění nehrozí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Kortikoidy umí zachránit život i poškodit zdraví
Články: Kortikoidy umí zachránit život i poškodit zdraví
Po přečtení příbalového...
Přírodní léky na nespavost. Které byliny vám opravdu pomůžou?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Jak rozpoznat příznaky předčasného porodu
Články: Jak rozpoznat příznaky předčasného porodu
Známek, které signalizují...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léčba sexuálně přenosných nemocí u těhotných žen
Články: Léčba sexuálně přenosných nemocí u těhotných žen
Možnosti léčby sexuálně...
Biopsie kostní dřeně
Články: Biopsie kostní dřeně
Biopsie kostní dřeně je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: