Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mohou stát za zpoždění menstruace prášky na alergii Xyzal? Mám opožděnou menstruaci 5 dnů. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těmto lékům nedávejte za vinu zpoždění menstruace. Příčina bude jinde. Jestli se menstruace i nadále neobjeví, zakupte si těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: