Mohu být těhotná?

Dobrý den,začátek poslední menstruace jsem měla 24.9. a podle ovultestu byla ovulace 12-13.10. Dnes jsem si dělala těh. test,ale vyšel negativně. Chci se tedy zeptat,zda mám ještě několik dnů počkat a test opakovat nebo je už výsledek definitivní? Mám poslední 4 měsíce dost nepravidelnou menstruaci(tuto dobu se snažíme o mimi). Od 28.9-2.10. jsem brala Clostilbegyt předepsaný od lékaře. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná, můžete pro jistotu opakovat gravitest za týden. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: