Mohu být těhotná?

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci , kvůli vypadávání vlasů předtím jsem jí brala přes 5 let. Správně po 28 dnech jsem měla mít menstruaci v pátek dnes je neděle a nedostavila se. Mohu být těhotná, když jsme si dávala s partnerem pozor? Nemůže být moje tělo dostatečně zmateno, když po dlouhý době nemá v sobě hormony na který bylo zvyklé? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud styk není chráněný gravidita je vždy možná pokud menses do 3 dní nepřijdou udělejte si pro jistotu gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: