Mohu být těhotná?

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci. Tři dny před tím než jsem měla dostat menstruaci jsme se s přítelem milovali bez ochrany. Menstuace už mi dva týdny mešká. Mohu být těhotná nebo se bojím zbytečně? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může se jednat o posun, ale i těhotenství. Uděljete si test nyní a za týden až dva zopakujte. Event.navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Nádory v gynekologii
Články: Nádory v gynekologii
Gynekologické nádory jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vánoce přicházejí: a zažívací potíže také...
Články: Vánoce přicházejí: a zažívací potíže také...
Rok se pozvolna chýlí ke...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Na toaletě častěji než v posteli? Na vině může být zánět močových cest
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: