Mohu být těhotná?

Chtěla bych se zeptat jestli je šance ,že bych byla těhotná , s přítelem jsme použili kondom a neudělal se , dělala jsem si test odpoledne a vyšel negativní , jenže jsem měla týden zpoždění a začalo mi růst bříško. Nevím jestli kondom nepraskl, je možnost ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Růst bříška je asi sugesce, prasklý kondom byste asi poznali... Udělejte si test s odstupem cca 7 dní a pokud se menstruace nedostaví, můžete vyčkat do dalšího cyklu nebo navštívit gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: