Mohu být těhotná?

Dobrý den, minulý týden v sobotu tj. 14.2.2009 jsem očekávala pravidelnou menstruaci(užívám antikoncepci Jeanine již 1 rok, a nikdy jsem problémy neměla, vždy bylo s užíváním vše v pořádku a mestruace se vždy dostavila), která se dostavila zpočátku, tedy pouze v sobotu slabým krvácemí"pouze při utření",následující dny (tj. v neděli a v pondělí) se dostavoval pouze zbarvený výtok s krví. Před očekávanou menstruací se mi bohužel podařilo několikrát pilulku nevzít z úžívaného platíčka, především při začátečním užíváním nového platíčka, v prvním týdnu užívání. V úterý tj. 17.2.2009 jsem si pro jistou udělala těhotenský test, ale vyšel negativní. Ale menstruace se bohužel taky nedostavila. Jednalo by se o těhotenství první, takže příznaky bohužel nepoznám. Je možné že jsem těhotná?Děkuji za odpověď Míša

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyloučit těhotenství nelze - i jednotlivé zapomenuté pilulky mohou vést k poklesu ochranné hormonální hladiny a tím k uvolnění zralého vajíčka do vejcovodu, což umožní otěhotnění. Jistotu Vám dá vyšetření u gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: