Mohu být těhotná?

Zhruba před měsícem jsem vysadila moji antikoncepci a jiz ji nechci brát,moje poslední měsíčky byly zhruba 20.9. a trvaly asi 4 dny. Pak jsem si dalsi plato antikoncepce uz nebrala-vysadila jsem ji. 9-10.října jsem měla nechráněný pohl.styk -udělal se do mně jen zpoloviny,je možné ,že bych otěhotněla? Za jak dlouho si můžu udělat těhotenský test? -ještě podotýkám ,že beru antibiotika Entizol-a mám často průjem uz po 3 týdny-je to normální? zatím jsem ještě menstruaci nedostala do kdy je normální ,že se nedostaví? mám momentálně neplodné dny? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud neberete antikoncepci, otěhotnět můžete. Test si uděljte za cca 6tý od nechráněného styku, množství ejakulátu není úplně rozhodující. Co se týče menstruace, může přijít normálně, později, úprava cyklu je tak do zhruba tří měsíců nejčastěji. Test si uděljete určitě. Zda máte či nemáte plodné dny Vám nelze říci, hlavně to není spolehlivá metoda antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: