Mohu být těhotná i po 3 negativních testech?

Dobrý den, v únoru jsme vysadila HA a byla darovat vajíčka. Po darování, jsem dostala menstruaci normálně... Nyní jsem ve 45 dni cyklu (30 den jsem byla na preventivní gynekologické prohlídce). Menstruace stále zádná. Doktorka mi nabídla injekci k vyvolání menstruace, ale tu jsem odmítla. Dělala jsem si jiz 3 těhotenské testy, všechny negativní. Je mozne, ze jsem i pres to tehotna? 40. - 43. den cyklu jsem slabě špinila - takový zluty výtok, a nyní trochu krvácím.. Stačí mi intimka - 2 - 3 kapky za den, co dělat dál?

Odpověď odborníka:

Pokud byly testy negativní je gravidita nepravděpodobná, nejrozumnější cesta je nechat si aplikovat nabízenou injekce je to běžný postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: