Mohu byt tehotna z tzv. kapicek touhy?

Potrebovala bych od vas pomoc. Nedavno mi bylo 15 let, mam pritele a planujeme zacit sexualni zivot. Doted jsme se jen mazlili a navzajem uspokojovali, ale pred par dny jsme byli oba svleceni a ja se uspokojovala v oblasti mych genitalii jeho penisem, a pote penis zasunul kousek do posevniho vchodu. Panna porad jsem, ale mam strach. Je mozne, ze jsem otehotnela z tzv. kapicek touhy? Muze je kazdy muz mit? Opravdu se bojim, k tomu jsem jeste brala antibiotika a po lecich se mi menstruace vzdy o tyden zpozdi. Kdyby neprisla ani po 14 dnech, mam uvazovat nad tehotenskym testem? Moc vam dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Adélo, těhotenství je málo pravděpodobné, ale při zpoždění spolehlivě určí test nebo vyšetření u gynekologa. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: