Mohu k activele brát lék shatavari?

Asi 5 let beru Activele. Vyskytují se ale u mne některé příznaky klimakteria (deprese, suchá pokožka, časté močení, časté pocení aj.) Mohu k danému léku brát ještě přírodní doplněk shatavari, který na tyto problémy taky působí?

Odpověď odborníka:

dobrý den, lépe navštivte gynekologa aby Vám předepsal antikoncepci vhodnou k období klimakteria.jinak nevidím problém,že by se neměly brát tytyo léky soušasně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: