Mohu mít hiv?

Dobrý den, po dvou týdnech se u mě po nechráneném sexu objevila vysoká teplota, bolest hlavy, únava, bolest svalů a kloubů a zad.. žádný kašel, průjem ani vyrážka.. trvalo to dva dny, přišlo to najednou po probuzení.. po dvou dnech to zmizelo. Může to být HIV?

Odpověď odborníka:

Tyto obtíže nejsou specifické a mohlo jít o běžnou virosu. Ale pokud šlo o rizikový kontakt, doporučuji pro jistotu testy na HIV provést ( až po 4 týdnech).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: