Mohu mít žloutenku, ačkoliv jsem očkovaný?

Dobrý den, kvůli svému povolání jsem již rok nebo dva očkovaný proti žloutence - vakcinace Twinrix. Bohužel už přes měsíc trpím zvýšenou teplotou a dle výsledků krve mám zvýšené jaterní testy, kdy na základě dalších testů mi vyšla žloutenka typu A. Lékař mi sdělil, že pokud jsem očkovaný, že není možné, aby ty výsledky byly důvěryhodné, a tak mě čeká zítřejší důkladnější vyšetření ve FN. A tak mám na Vás velkou prosbu - myslíte, že bych mohl mít žloutenku typu A, i když jsem proti ní očkovaný? Předem moc děkuji za odpověď a radu ...

Odpověď odborníka:

Dobrý den Karle! Možné to je. Může se stát, že si vaše tělo po aplikaci vakcíny z nějakého důvodu nevytvořilo dostatečnou hladinu ochranných protilátek. Bližší odpověď vám poskytne až podrobné vyšetření v nemocnici.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: