Mohu otěhotnět?

Dobrý den, poprvé jsem spala se svým přítelem a měli jsme nechráněný pohlavní styk. Přítel se do mě neudělal, ale bojím se "tvz. kapek lásky". Kondom jsme nepoužili a na použití Postinoru je pozdě. Ale beru 2. měsícem antikoncepci Dienille. Problém je v tom, že v prvním měsíci jsem si vzala jednu pilulku až po 28 hodinách a poslední den sem si vzala dvě. A navíc, když jsem ji začala brát v prvním měsíci, v 1. dni mi to oddálilo menstruaci a měla jsem ji po troškách asi 2 týdny i se špiněním. Teď beru antikoncepci už 10 dní, ve stejný čas. Jaké je tedy riziko? Předem děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, měla byste již být chráněná plně:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Před sezónou očkování: 10 + 1 otázka o klíšťové encefalitidě
Vitální kapacita
Články: Vitální kapacita
Co je měření plicní vitální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Měření plicní vitální kapacity
Články: Měření plicní vitální kapacity
Měření plicní vitální...
Vážíte si svých jater? Devět důvodů, proč byste měli
Hledá se zdravý muž – zn.: dárce spermií
Články: Hledá se zdravý muž – zn.: dárce spermií
U třetiny párů, které se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x