Mohu otehotnet?

Dobry den,chtela bych se zeptat zda mohu otěhotnet,kdyz pouzivam antikoncepci Lindynette 20 jiz 2 roky a muj pritel nepouziva ochranu. Dekuji Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud ji užíváte podle doporučení (tj.pokud nevynecháváte tabletky a užíváte je ve správném časovém rozmezí), tak je možnost otěhotnění vpodstatě nulová.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: