Mohu se jako kardiak nechat tetovat ?

Dobrý den, jsem kardiak a užívám Digoxin, jinak jsem naprosto v pořádku a řadím se mezi své vrstevníky. Srdeční vadu nemám vrozenou, šlo o nehodu při operaci. Chci se zeptat jestli se mohu nechat tetovat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, srdeční vada ani užívání digoxinu není kontraindikace tetování.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x