Mohu vyloučit těhotenství?

dobrý den, minulý měsíc jsem místo menstruace jen špinila, byl to spíše hnědý výtok a začala jsem špinit o dva dny dříve než jsem očekávala menstruaci. udělala jsem si dva tt testy a byly slabě pozitivní. neberu žádné hormony ani léky. nikdy se mi ještě nestalo, že bych tt testy pozitivní měla. tento měsíc 11.9. jsem začala opět špinit, také hnědý výtok, a dost mně bolel podbřišek, špinění vždy trvá 2-3 dny a pak nic. za dva dny jdu na operaci kolene v celkové narkoze. je možné že bych byla těhotná? mohla by nějak narkoza ubližit plodu? Předem moc děkuji za rychlou odpověď. Přeji hezký den Vendula

Odpověď odborníka:

Těhotenství by se rozhodně před operací mělo vyloučit, nejlépe vyšetřením moči na hCG v laboratoři ( ne jenom běžný domácí těhotenský test) a ultrazvukem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: