Mollome

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohu po Mollome přibírat na váze? Beru Mollome již asi 2. rokem a poslední rok jsem začala přibírat na váze. S doktorkou jsme zkoušeli snižovat dávku, abych brala prášek ob den, ale vždy ten vynechaný den jsem se začala pomotávat. Předepsala mi je proto, že jsem trpěla poruchou rovnováhy a ležela proto na kapačkách a po autonehodě se mi pomotávání vrátilo. Nechtěla bych vůbec antidepresiva brát, jen se bojím toho pomotávání. Prosím o radu, děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mollome může spíše působit hubnutí, ale mezi méně časté nežádoucí účinky patří i přibírání. Ale závratě se dají léčit i jinými léky. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Články: Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Divertikly jsou výchlipky...
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: