Mononukleóza

Dobrý den, v nemocnici mi podle krevních testů a výtěrů zjistili infekční mononukleózu způsobenou virem EBV. Je možné, že by spletli a bylo by to HIV?

Odpověď odborníka:

Ne, možné to není, testy na mononukleózu a HIV se liší. Vyšetřují se specifické protilátky proti oběma nemocem.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: