Mononukleoza

Dobry den, uz jsem tu psal dotaz, ale mam jeste dalsi k potizim co me trapi a nezlepsuji se. A tak se chci optat jestli by tyto vsechny priznaky co se u me objevili a objevuji mohli mit neco spolecneho prave treba s Mononukleozou ( nejaky horsi opakovany prubeh). Trpim timto : teplotou do 37.5°C, bolestni v krku, pocit nabehnutych uzlin na krku, podpazdi, trislech (nevim jestli mohou nabehnout vsechny uzliny i mimo krcnich????), zazivacimi obtizeni, bolestmi hlavy a svalu, rymou, opary a afty v puse + palciva bolest jak kdybych jedl feferonky a na vnitrnich stranach dasny cervene flicky. Tak se chci zeptat jestli by to mohla byt mononukleoza??? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jaroslave. Přijde mi krajně nepravděpodobné, aby všechny Vaše potíže způsobila mononukleóza. Pokud máte problémy dlouhodobě, nepište do internetové poradny, ale nechte se vyšetřit odborníkem, infektologem. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: