Mononukleoza

Je možné abych nakazil ( před dvaceti lety prodělaná infekce) polibkem svou partnerku, v případě že je nyní infekce aktivní?

Odpověď odborníka:

Pokud se jedná o akutní infekci virem infekční mononukleozy, můžete vaši partnerku polibkem nakazit. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: