Mononukleóza

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat. Vrátili jsme se s tříletým synem před 14 dny z nemocnice, měl mononukleozu. Paní doktorka nám brala ted krev a máme zvýšené bílé krvinky. Myslíte že to může být následek kortikoidů? Dá se nějak snížení ovlivnit?? Jestli ano prosím čím? Předem mockrát děkuji za odpověď a přeji krásný den Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel nepíšete, jak moc zvýšené bílé krvinky váš syn má, mírné zvýšení po proběhlém zánětu je však zcela normální a nějakou dobu může přetrvávat, pak dojde postupně k normalizaci hladiny. Kortikoidy příčinou zvýšení nebudou. Na vše se ale vyptejte vaší lékařky, jistě vám vše vysvětlí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x