Mononukleoza

dobrý den chci se zeptat ,prodělala jsem před třemi měsíci mononukleozu.vysadila jsem antikoncepci a chceme miminko.pruběh mononukleozi byl v pořádku jen byla unava jaterní testy i ultrazvuk v pořátku.takže lehci pruběh.měla jsem držet jen lehčí dietu ale nemusela jsem nějak nutně,tak jsem jí nedržela.tak se chci zeptat jestli mohu byt těhotna neo ne.aby to miminku nějak neuškodilo prodělala jsem i s tím chlamidie.měla jsem spoustu vyšetreni i na imonologii vše v pořátku jen mi s udivem našli kožní alergii.jsem unavená pořad ale to uz jsem po prvním porodu unavená.chtěli bysme druhé ale co když jse mi mononukleoza vrátí?léky se na to prý neberou jen dieta a klid ale bala bych se o mimčo.uz tedcekam na testy jestli jse nevrátili chlamídie.přenaší se to i na mimčo?děkuji za odpověd verča

Odpověď odborníka:

Domnívám se., že v tuto chvíli se dalších komplikací mononukleosy již nemusíte obávat a můžete se klidně pokoušet o otěhotnění. Chlamydiová infekce se na dítě přenést může, takže bych určitě doporučovala počkat na ty výsledky, ev. to přeléčit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: