Mononukleóza

Dobrý den,chci se zeptat.Moje kamarádka nedávno prodělala Mononukleózu.V uterý 26.10 ji pouštěli z nemocnice.Prý tam byla týden.Ve středu jsem po ní pil a líbali jsme se.Bylo mě to sděleno až po tom co jsem po ní pil atd.A chci se zeptat jestli je nějaké riziko jestli jí můžu chytnout.Díky

Odpověď odborníka:

Ano, přenos infekce je možný, u mononukleosy je právě nejčastější přenos při líbání.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: