Mononukleoza

Dobry den, dnes mi lekarka oznamila, ze v pondeli uz jdu do skoly, doma jsem byla mesic, chci se zeptat, jestli mi bude fungovat plne antikoncepce a jestli mi muze nejak ublizit, kdyz ma pritel mirne zvysenou teplotu(37).

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z Vašeho dotazu není zcela jasné zda-li jste byla léčena pro mononukleosu. O tom zda-li méte antikoncepci začít užívat - by měl rozhodnout Váš ošetřující lékař, záleží zda-li hodnoty jaterních testů jsou již v normě. Pokud jste užívání antikoncepce nepřerušila není důvod, proč by neměla fungovat.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: