Mononukleoza

Dobrý den, omlouvám se zda už jste na tento dotaz odpovídali,ale nikde jsem ho tady nenašel. Prodělal jsem infekční mononuklezu a včera mě pustily domů z nemocnice.Ptal jsem se i doktora zda jsem pro své okolí nakažlivý a řekl mi že ne.Chtěl bych se,ale ujistit.Mám přítelkyni-za jakou dobu bych ji mohl políbit aniž by hrozilo,že bych ji mohl nakazit? Velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,již byste infekční být neměl, nakažlivost mizí několik dní po nasazení antivirotik.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: