Mononukleóza

dobrý den.před 4 roky diagnostikováno astma.v loňském roce infekční mononukleosa a abses v podpaží.občas hnisavé bulky po těle.letos už 3 atb naposledy srpen-zánět dutin prokázán spálový bacil a opět zánět v podpaží.kontrolní testy na mononukleosu stejně vysoké jako před půl rokem.už třetí týden kontroly na chirurgii hnisavá sekrece z rány,2x týdně čištění.včera už bez sekrece.dnes opět zduřelé a 3 dny zvýšená teplota a stále vracející zánět dásně-každý měsíc od ledna krom srpna.teď užívám luivac a léky na astma.v pátek kontrola na chirurgii mam obavy,že budou opět řezat.děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, moc nevím, na co se ptáte, ale chápu, že je to moc infekcí najednou. Pokud užíváte antibiotika, kontroly na chirurgii se nebojte, nezbývá než vydržet a doléčit záněty i za cenu třeba střídání antibiotik. Rozhodně bych časem uvažovala o návštěvě imunologa, který by mohl zhodnotit stav vaší imunity jako celku a navrhnout řešení v podobě jejího ev.zvyšování a imunomodulace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: