Mononukleóza, aslo, ..

Dobrý den, obracím se na Vás, protože vážně už nevím co dělat. Je mi 19 let, v roce 2012 při odběrech jsem měla zvýšené ASLO (tenkrát kolem 500) doktorka mi nasadila streptokokové antibiotika. Při kontrolních odběrech za týden jsem měla zvýšené jaterní testy, následně zjištěná mononukleóza. Po prodělané mononukleóze mám sníženou imunitu a stále jsem byla nemocná, proto jsem chodila stále na kontrolní odběry kvůli aslu, nejvyšší hodnoty byly asi 4500. Byla jsem kvůli tomu na odebrání krčních mandlí (v roce 2014) Hodnoty postupně klesají. Mám, ale problém s tím, že jsem stále unavená, natékají mi oční víčka, bolí mě záda (lehká skolióza), bolí mě klouby v kolenou (diagnostikovaná chondropatie). Chodím pořád po doktorech, ale žádný z nich tyhle věci nespojí dohromady, i když myslím, že to spolu souvisí. Prosím o radu, děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ve Vašem případě se může jednat o chronický únavový syndrom vyprovokovaný prodělanou infekcí. Nejlépe by bylo, kdybyste se obrátila na lékaře homeopata, případně i pokud se věnuje elektroakupunktuře.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: