Mononukleoza - luivac

Dobrý večer mám na vás otázečnu před 5 měsíci jsem prodělal Mononukleozu oba dva viry této nemoci.... dostal jsem léky na Játra a pozdeji tabety Luivac na imunitu.....po dobrání 1 balíčku a měsíční pauze jsem byl na krvy a všechny testy Jater Alt.. atd jsou v naprostém pořádku...mám začít brát2 balení Luivac?,nebo je to zbyytečné a užívat až po zději kdyby se náhodou nemoc vrátila či zhoršila ALT jater? DĚKUJI za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je n pro upřesnění infelkční monunukleosu způsobuje pouze jeden typ viru. Správné dávkování Luivacu je 3 měsíční kúra, 1 měsíc užívat, 1 měsíc pauza a opět měsíc užívat. Maximálního účinku je dosaženo po doužívání celé kúry. Proto bych v léčbě pokračovala a 2. balení využívala. Obecně Luivac posiluje imuntiní systém, který může být po prodělání monunukleosy oslabený, na zvýšení jaterních testů po prodělané infekci ale vliv nemá.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: