Motani

Dobry den byla jsem na odberu mozku?omisniho moku takhle mi vyloucili sklerozu a boriliozu pry ze to spusobil naky vyrus a to je vse co mi rekla.Pry ze mam pomalu vysadit betahistyn a dala mi jen horcik ale hlava se mi mota porad.prakticka lekarka mi rekla ze si to nemam tak pripoustet ze to bude horsi vubec nic mi nedaj mam pocit ze spadnu byla jsem i na usnim a taky nic.myslite ze to zpusobujou ty zanety na mozku? A neni ne to neco? dekuji za odpoved.Marina

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Příčin závratí je mnoho od " blokady" krční páteře přes poruchy mozku a cév až po poruchy srdce. Jelikož neznám přesně Vaše potíže, ani výsledky vyšetření, nedokáži Vám říci nic bližšího. Pokud jste neměla, pak by bylo vhodné doplnit podrobné vyšetření mozku, přívodných mozkových tepen , funkci sluchového nervu a popř kardiologické vyšetření. Indikaci vyšetření,ale musí zvážit Váš neurologi,který Vás zná. Pěkný den.

MUDr. Radim Chutný
MUDr. Radim Chutný

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie Oramus s.r.o. Ostrava

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: