Motání hlavy

Dobrý den. Užívám HA (Triquilar) pravidelně už několik let, v pátek jsem to docela přehnala s alkoholem, došlo ke styku, prášek jsem si vzala do 12 hodin od doby, kdy jej normálně užívám. Dnes je středa, tj. 5. den, ale stále se mi lehce motá hlava. V posledních dnech jsem byla v docela velkém nervovém vypětí, moc jsem toho nenaspala, může to být tím? Může v tom ještě hrát roli alkohol? Lze vyloučit možnost těhotenství? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den příště tolik nepijte. lepší radu nemám. na všechny vaše otázky či poznámky se dá odpovědět ano

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: