Motání hlavy

Dobrý den, asi 3 měsíce se mi točí hlava, špatně vidím, mám návaly nevolnosti, bušení srdce, třes rukou, hodně silné migrény skoro pořád. Oční vyšetření je v pořádku. Před měsícem mi byl naordinován Buspiron, po kterém se mi hodně ulevilo, ale bohužel zůstalo motání hlavy, horší zrak, migreny a silné tlaky v hlavě. Tyto problémy mě hodně omezují v práci. Má smysl ještě čekat, zda ješt zabere Buspiron nebo to může být i jiná příčina? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Velmi se přikláním k tomu, abyste se svěřila do péče lékaře celostní (holistické) medicíny. Buspiron není lék, který by vyřešil příčinu obtíží. Léčebná úvaha lékaře je ale vedena správným směrem, jak naznačuje Vaše úleva po jeho nasazení. Dále Vás dovede právě lékař celostní (příp. psychosomatické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: