Motání hlavy

Prosím Vás o radu je to 10 dní když ráno vstávam točí se mi hlava chvíli sedím a pak vstanu je to trochu lepší ale žádny zázrak hází to se mnou ze strany do strany a nekdy když si večer lehnu taky cítim mžitky pred očima. TK-- 124/90 puls- 99 , hodne pracuji,a prestala jsem jíst sladké , čaj i kávu si sladím steviou. Muže to být i tyhle duvody. Je mi 53 let. dekuji Vám predem za odpoved s pozdravem Hana

Odpověď odborníka:

Hano, tyto příznaky ve vašem věku by mohly být příznakem nastupující menopauzy. Další variantou by byly výkyvy tlaku krve, mohla byste podstoupit TK Holtera (u vašeho praktikého lékaře, nebo na kardiologii), kdy máte na ruce 24h manžetu tonometru od lékaře a pak se vyhodnotí objektivně několik desítek měření po celý den, že máte tlak buď stabilní, nebo kolísá.

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Trápí vaše oči alergické příznaky? Jen studený obklad nestačí
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Články: Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Mezi příznaky "nespecifické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: