Motání hlavy

Dobrý den,před rokem mi lékař stanovil diagnozu stavy úzkosti,nasadil mi prášky remod....Měl jsem časté motání hlavy,pocity šlapání do prázdna.po práškách mi nějakou dobu bylo dobře,ale poslední dobou se mi příznaky vrátily...Netuším jestli se mi vrátily stavy úzkosti či je to něco jiného...

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Remood je vynikající protiúzkostné antidepresívum.Vaše příznaky mohou měnit charakter,jako vnímavá citlivá bytost jistě procházíte různými obdobími.Navštivte,prosím,lékaře,který Vám antidepresívum předepsal.Pokud to není praktický lékař,bylo by dobré podstoupit také základní onemocnění tělesného stavu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: