Motani hlavy

Uz tyden se mi moa hlava nekdy mam i pocity na zvraceni ale to vazne vyjimecne.. do toho spavost a posledni dobou mam unavene oci a nekdy jak se podivam jednim okem tak je to o nepatrnou trosickurozmazanejsi nez u druheho myslite , ze tohle vsechno muze byt spatnym videnim..hodne jsem u diskuzich cetla ze ano, chci se tedy zeptat radeji odbornika diky za odpoved. Pekny zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Závratě mají mnoho příčin, od banálních - ty jsou nejčastější, až po ty závažnější. Hodně záleží na charakteru potíží, na doprovodných příznacích. Častou příčinou může být nízký tlak, krční páteř nebo postižení vnitřního ucha. Zhoršení zraku závratě spíše nezpůsobí, ale pokud k němu došlo v souvislosti se vznikem závratí, jistá souvislsot být může. Jistě vhodné oční vyšetření a dle výsledku i neurologické a event. ORL vyš. Zkuste si změřit tlak, máte li možnost, dbejte na dostatek tekutin a zkuste rozcvičit krční páteř, zvláště pokud byste s ním měla potíže.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: