Motání hlavy a paralen grip

Dobrý den, prodělal jsem 4 denní chřipku s vysokými teplotami (39) a léčil se Paralenem Grip a bral maximální povolené množství dle příbalového letáku. Po skončení teplot jsem paralen přestal brát a už druhý den se mi chvílemi motá decentně hlava. V příbalovém letáku o motání hlavy sice píší, ale při průběhu léčby a ne po vysazení. Zajímalo by mne, jestli to tomu přisuzovat a jak dlouho to může trvat, popřípadě, jestli na to nemohou mít vliv nosní kapky Otrivin, ktere beru před spaním. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Otrivin může jak sám, tak v kombinaci s Paralenem Grip zvyšovat krevní tlak, a to se může projevovat jako bolest hlavy. Zkuste, zda nepomůže Otrivin nahradit např. roztokem s mořskou solí -koupíte též v lékárně. Doporučuji nechat si změřit krevní tlak. Pokud se stav nezlepší, navštivte praktického lékaře.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: