Motání hlavy a špatné mluvení

Paní doktorko Heřmanská chtěla bych se touto cestou zeptat trpím druhým dnem motáním hlavy . Cítím se taková vyklepaná jen nevím z čeho to může být . Trápí mě to jelikož když už tento stav mám tak se mi špatně mluví jakoby patlavě proto raději zůstávám i doma motají se mi nohy :-) předem díky za jakoukoliv odpověd s pozdravem Gabriela S. a přeji pěkný zbytek večera .

Odpověď odborníka:

Milá paní Gabrielko- rozhodně, moc prosím, neváhejte a vydejte se za všeobecným lékařem. Vaše příznaky jsou velmi obecné, není bohužel možné z nich jednoznačně stanovit diagnosu, ani posoudit míru závažnosti..Nevím, kde se nacházíte, pokud je od Vás dostupnost lékaře obtížnější, bude nejvhodnějším řešením vyzvání lékaře pohotovostní služby., případně RZP. V zásadě platí, že náhle vzniklé poruchy řeči či smyslů mají být objasněny neurologickým vyšetřením jako tzv. neodkladné stavy.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x