Motání hlavy po úrazu

Dobrý den,chtěl bych vás moc poprosit o radu. Je mi 30 let a jsem na Novém Zélandu a asi před 2 měsíci jsem cvičil na hrazdě,která se utrhla a spadl jsem z ní asi ze 2 metrů na záda a praštil jsem se hlavou o zem. Neztratil jsem vědomí ani jsem nezvracel,ale cítil jsem se docela špatně,motala se mi hlava a bylo mi tak celkove divně. Trvalo to asi pár dní a pak mi přišlo,že to už bylo dobré ( nebo jsem tomu možná přestal věnovat pozornost) a asi 2 týdny na to,jsem s kamarády byli na takových rychlých člunech a všude tam stříkala voda,byli jsme celí mokří a dostala se mi určitě i voda do uší,byla i celkem zima k večeru a asi jsem prochladl a druhý den po tom se mi motání a bolesti hlavy vrátily. Byl jsem tedy u lékaře,který mi prohlédl oči,dělal semnou nějaké cviky,prohmatal mi krk atd. a řekl,že by se to mělo za nějakou dobu usadit. Ale už jsou to dva měsíce a stále se mi občas motá hlava,je to lepší než předtím,ale pořád to neodeznělo a cítím že mám jakoby trochu zalehlé uši a občas mě v nich píchá. Navíc mám rýmu,jelikož jsem plaval ve studené řece,tak nevím,jestli to s tím má nějakou souvislost. No a dnes jsem byl ještě jednou u lékaře,ale u jiného,ten se mi díval do uší,jestli tam neni nějaké krvácení,ale řekl,že nic nenašel a že by tomu dal ještě další 3,4 týdny. Já sem chtěl,aby mě poslal na nějakou resonanci,nebo CT scan hlavy,ale řekl,že si myslí,že to neni potřeba. Už mě to opravdu dost otravuje život a nevim co mám dělat dál..nějak mi přijde,že ta lékařská péče je tady na Novém Zélandu nic moc a navíc šíleně drahá :( Krk mě nebolí,ale může to být něco od páteře,ale normálně pracuju i sportuju...a nebo něco s těma ušima,fakt nevím už. Koupil jsem se tady nějaké prášky co jsem našel na internetu " Vertigo heel " ale to jsem už dávno dobral. Nemáte prosím jakoukoliv radu,co by to mohlo být,nebo co bych mohl dělat? V podstatě cokoliv,protože se s tím fakt cítím hodně špatně a už začínám trochu propadat panice po dvou návštěvách lékaře bez výsledku. Děkuju moc za jakoukoliv radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den , touto cestou stav nelze řešit. Může jít samozřejmě o poúrazovou komplikaci nebo problém v souvislosti s ušním zánětem. Nezbývá vám nic jiného , než najít lékaře, který vás odešle na potřebná vyšetření.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: