Motilium

dobry den, mam syna budou mu za 2 mesice 3 roky.Syn od mala trpi v zimnich mesicich na suchy kasel,tak jsme byly poslani na vysetreni GER,ktere se potvrdilo stredne tezke(vraceni stav z zaludku do jicnu).Mam dotaz ohledne leku motilium ktery mu byl predepsan.Smi se uzivat s vahou 35kg,muj syn ma 13,5kg ma brat 1/4 2x denne nemuze mu to nejak ublizit na dalsi GER jdeme za 3 mesice.Dekuji za odpoved Verona

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Verono! Může mu lék ublížit? Ano, může. Ačkoli léky vždy testujeme a pak je předepisujeme tak, abychom minimalizovali riziko poškození pacienta, vyloučit jej nikdy zcela nelze. úvahy o tom, kolik a jakého léku dát jsou však zcela v rukou ošetřujícího lékaře. Na základě stručné informace, kteou jste mi poskytla, nemohu bohužel (a zvláště na dálku) s lékařem nijak polemizovat. Stejnou otázku položte ošetřujícímu pediatrovi, prosím.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: