Mozkový infarkt a tetování

Zdravím, jsem 7 let po moz. infarktu .... bez potíží, léků. Rád bych si pořídil na záda tetování. Nemůže mě to zdravotně ohrozit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tetování je zákrok na kůži,ohrozit Vás nemůže,pouze je otázka tolerance bolesti.

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: