Mozkový nádor

Dobrý den, už měsíc a půl mě trápí bolest hlavy .Neni nijak strašná ale začínám si všímat i občasné zhoršeni řeči,tj.vynechávání písmen ve slovech. Hlavní problém jev tom že už asi 2 roky volám po večerech se svou přítelkyní asi tak 3 hodiny každý den. Bojím se že je to nějaký důsledek ozáření a tedy mozkového nádoru:( Občas se mi i točí hlava ale jinak žádné jiné příznaky nemám. Byl jsem s tímto problémem u lékařky a to mi řekla že s mobilním telefonem to nemá co dělat,že problém pochází od zad,jelikož mám špatné držení těla.Nyní chodím na rehabilitace a podstoupil jsem i odstranění bloků v krční páteři,ale stále se nic nelepší.Moc se bojím, děkuji za rychlou odpověď J.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Jiří! Protože není zcela zřejmé, že mobily jsou naprosto neškodné, a vy bolesti hlavy a jiné projevy poruch CNS máte, doporučuji Vám silně omezit telefonování. Pro začátek zkuste třeba pevnou linku nebo skype. Na situaci má dost možná díl viny i situace s Vaším držením těla a s blokem páteře. Zvláště, pokud Vás lékař indikoval k léčbě. Výsledek rehabilitace velmi stojí na Vás a Vašem zájmu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: