Možná fimóza

Dobrý den, je mi 15 let. V únoru mi bude 16 let. V klidovém stavu mi jde předkožka normálně přetáhnout. A ve stopořeném stavu to občas přetáhnu bez problému a někdy zase jen pod žalud. A pod předkožkou ( v místě pod žaludem ) mám malou trhlinku. Při dotyku bolí. Co stím? Nechci obřízku

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nelze předkožku volně stáhnout tak, aby byl volný žlábek pod žaludem, tak by nějaká léčba byla vhodná - obzvlášť když vznikají trhlinky

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x