Možná infarkt

Dobrý den, včera se mi stala nepříjemná věc. Při depresích způsobenych pervitinem a sebe samym jsem se pokusil o sebevraždu. Dal jsem si větší množství nosem, dále 8 prášku viagry a několik piv na to. Měl jsem rozostrene vidění nebo jak to popsat. Večer u mne byl kamarád, dali jsme bong s marihuanou. Pak jsem s nim sel do obchodu a vracel se sam, nacez jsem zacal cítit silny vzrustajici tlak v tele a tesne před domem jsem sebou svihnul na zem. Nemohl jsem se hybat a myslel jsem, ze uz je konec. Slysel jsem sve srdce jak silne busi a v jednu chvíli i jak zpomalilo rapidne a prestalo a na to zase zaclo pomalu bit. Pri tomto lezeni jsem citil postupne odchazeni rukou i nohou, jakoby uz bych je vůbec necítil a i hlava mi po chvíli padla uplne k zemi (mel jsem bryle, takze hlava na boku nesla k zemi hned, ale pak bryle nebryla padla a bryle ohla). Myslel jsem, ze je konec, ale vzpomněl jsem si na to, co jsem si driv rikal, totiž ze to je me telo, muj mozek a jen ja jo dokazu ovládat. Zkusil jsem otevřít oci a pomalu to šlo. To samé s prsty, rukama i nohama. Po nějaké chvíli jsem vstal a odešel domu. Usl jsem a dnes dva dny po tom jsem stale v pořádku. Nevíte, co mohlo tohle zkolabovani zpusobit, resp. co to vlastně bylo?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,z vašeho popisu není úplně zřejmé, jestli váš pokus o sebevraždu souvisí s popisem požitých látek. Nebo je to starší záležitost a vše co popisujete je už v souvislosti s kolapsem, který se vám udál. Nicméně podle toho, co popisujete, své tělo ani psychiku příliš nešetříte- právě naopak. Jenom množství Viagry jste asi osminásobně překročil. Celý váš stav však - dle mého- souvisí s vaší životosprávou, resp.s vaším naprosto ničivým způsobem života. Není tedy divu, že je tělo vyčerpáno. Není žádným tajemstvím, že Viagra má negativní vliv na srdeční činnost, negativním způsobem může působit na ledviny a játra. Ale není mým cílem vysvětlovat vám, že při tomto způsobu života se vám může stát, že dojde k úplnému rozvratu vnitřního prostředí a naprostému kolapsu vašeho organismu. Tak jen shrnu a tím odpovím na vaši otázku "co to vlastně bylo". Skutečně došlo ke kolapsu, kdy mohlo dojít i k přechodné srdeční arytmii, kterou vy jste sám vnímal jako zrychlení a pak výrazné zpomalení srdeční akce. Možná nastává čas, abyste se zamyslel, co se svým životem podniknete. A jestliže se rozhodnete pro změnu ,přeji vám k tomu hodně sil, odhodlání, odvahy a trpělivosti

Mgr. Miroslava Hruboňová
Mgr. Miroslava Hruboňová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologické poradenství Mgr. Miroslava Hruboňová

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x