Možná nákaza

Dobrý den, moc prosím o radu. Zhruba před 10 dny jsem jela v metru po schodech. Kolem mě proběhli mladší muži, a při tom mi "uhodili" do ramene, ale do té strany, která od nich na vzdálenější straně, ne tedy tam, kdy by se to předpokládalo, že se třeba nevešli na schody. V první chvíli jsem myslela, že mi chtěli sebrat kabelku, ale tu jsem měla předsunutou do předu. Tak mě v tu chvíli napadlo, zda něco, třeba nepíchli jehlu do zad. Nevím, proč mi to napadlo, ale okamžitě jsem si sundala bundu. No nic jsem neviděla, tak když jsem pak dorazila domu, dcera mi prohlídla záda, ale nic neobjevila. Po čtyřech hodinách se mi udělalo špatně, vyzvracela jsem zpěněné "něco" a bylo to dobré. Vzhledem k tomu, že jsem předtím pila kafe late, řekla jsem si , že mi nesedlo. Od té doby mi však bolí rameno a od toho i ruka a v podpaží. Nevím, nechci panikařit, ale nějak mi to znervózňuje. Nevím, jestli není přeci jen možné, že by mi něco píchli. Nevím si vůbec rady, zda mám jít k lékaři a nechat si udělat krevní testy. Moc se bojím zda nemohlo dojít k nákaze HIV či žloutenky. Možná že je to vše jen psychické, ale to že do mě někdo strčí v dopravních prostředcích se mi už stalo samozřejmě mnohokrát, ale nevím proč, tentokrát se mi to zdálo nějak jiné. A v případě, že bych chtěla jít na testy, kam se můžu obrátit? Mám jít hned, nebo se chodí až po určité době? Za jak dlouho jsou výsledky? Nevím, zda to nebude vypadat, že plaším, když si tím nejsem vůbec jistá. Moc děkuji za radu a přeji krásný den. Hanka

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že ke vpichu jehly určitě nedošlo. bolesti mohou souviset s tím úderem, ale mohou být i původu psychického. Obraťte se na ortopeda. Žádné testy bych zatím nedoporučovala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: