Možná nákaza borélií?

  • Dotaz od: Petra Křížová
  • Publikováno: 14.5.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, toto pondělí ráno jsem objevila klíště, přísáté asi od soboty odpoledne. Místo zarudlé, uprostřed více, klíště malinké. V úterý ráno začala bolest v krku, teplota 37,1 a přidala se malinko rýma. Je možné, že se jedná o boreliózu?Flek postupně zmizel, už jen jako od komára. Na encefalitidu jsem očkována.Mám se znepokojovat, popřípadě si za měsíc zajít na testy?Děkuji Vám

Odpověď odborníka:

Obtíže, které popisujete, neodpovídají příznakům boreliosy.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Lupy
Články: Lupy
Lupy jsou šupinky kůže...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Články: Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Všechna klíšťata v některém...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: