Možná nákaza kvasinkovou infekcí

Dobrý den moje přítelkyně má kvasinkovou infekci a teď mám červené tečky na žaludu a vypadá jako kdyby se mi loupala kůže je možné že jsem se od přítelkyně nakazil? jestli ano je možné na to něco koupit bez receptu je mi to velice trapné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,naprosto chápu Vaše nepříjemné pocity.Při sexuálním styku je samozřejmě možné se vzájemně nakazit některou z tzv.sexuálně přenosných chorob,ale není jisté,že Vaše kožní projevy jsou též vyvolány kvasinkovou infekcí.Rozhodně bych neexperimentovala,samoléčbou by mohlo dojít ke zhoršení Vašich obtíží,řada externích léků může vyvolávat alergii..Jistě bude moudré,aby Vaši léčbu řídil dermatovenerolog.K jeho návštěvě není potřeba žádné doporučení.Také rozhodně není namístě se nějak obviňovat nebo stydět.S podobnými problémy se může potýkat kdokoliv,kdo žije v partnerství.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x