Možná nákaza od klíštěte

Dobrý den, dnes jsem objevila a zároveň odstranila klíště v pupíku.Bohužel klíště už bylo dosti nasáklé doba od možnosti,kdy jsem klíště chytila,byla cca 48hodin.Zatím žadný flek nepozoruji,ale ráda bych se zeptala,zda by případné infekci mohl zabránit fakt, že jsem právě ve zmíněných 48 hodinách dobírala antibiotika Doxybene. Předem velice děkuji.Alena H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností ano. Doporučil bych ale ještě týden se stejnou léčbou pokračovat. S pozdravem Dr. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x