Možné otěhotnění

Vážený pane doktore, totou cestou děkuji za zodpovězení Vašeho dotazu (orální sex-nevěra a možná souvislost s otěhotněním). Psal jste, že vzhledem k dataci událostí jsou mé obavy zbytečné. Můžete mi, prosím, ještě zodpovědět, zda je vůbec reálné, aby z popsaného orálního sexu mohlo vzejít otěhotnění? S ohledem na čtvrtý den menstuace a dle popisovaného průběhu? Velmi Vám děkuji za odpověď. Přeji pěkný den, Dagmar

Odpověď odborníka:

Gravidita z takového styku je zcela nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x