Mozne otehotneni

Dobry den, chci se zeptat, s pritelkyni jsme spolu meli pohlavni styk, pri kterem jsem se do ni udelal, pritelkyne bere HA pravidlne kazdy den, ale s casovym vykyvem napriklad pul hodinu nebo hodinu pozdeji, protoze jezdi pozdeji ze sloly, tak se chci zeptat, jak vysoka je ta sance, ze je tehotna? Predem dekuji za odpovee

Odpověď odborníka:

Pokud je výkyv takhle krátký pak je antikoncepce spolehlivá. Příjemn den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: